Wij zijn TechnoPack

Wij zijn gespecialiseerd in het custom-made bouwen van koffers en het aanbieden van verpakkingsoplossingen. Ieder product is uniek en verdient het om zorgvuldig opgeslagen of getransporteerd te worden.

Wij zijn innovatief

Veel handwerkzaamheden zijn overgenomen door CNC-machines en 3D CAD/DAM technieken. Wij gebruiken de nieuwste technieken om voor de klant een specifiek verpakkingsconcept te ontwikkelen.

Door onze veelzijdigheid in zowel het ontwerpen, de veelzijdigheid aan toepassingen, de toegepaste technieken als ervaring helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij staan garant voor een praktische, handzame en efficiënte oplossing, passend voor nagenoeg ieder budget.

Wij hebben een visie

Ieder product moet goed en veilig getransporteerd of opgeborgen kunnen worden. Hiervoor ontwikkelen wij de beste verpakkingsoplossing. Dit doen wij in lijn met de wensen en huisstijl van de klant, kostenefficiënt en met oog voor het milieu.

Wij investeren in nieuwe technieken, waardoor wij in staat zijn om complexe vragen te beantwoorden en een efficiënt verpakkingsconcept aan te bieden.

Wij hebben een missie

Voor elk product de juiste koffer! En soms kan deze koffer ook als verpakkingsoplossing voor iets anders dienen.

Dat zijn wij!

Voor meer informatie? Mail ons!