Blow molded koffers

Blow Molded gereedschapskoffers en transportkoffer op maat gemaakt als een efficiënte verpakkingsoplossing.

TechnoPack is een toonaangevende leverancier van blow molded gereedschapskisten en op maat gemaakte koffers die een optimale opname en bescherming van producten garanderen. Onze op maat gemaakte koffers worden vervaardigd door middel van extrusieblazen en de volledige productcyclus van onze transportkoffers, van product- en gereedschapsontwikkeling via patroonvorming tot serieproductie, wordt direct door onze partner met maximale efficiëntie uitgevoerd. Tijdens onze productontwikkeling worden alle wensen en specificaties van onze klanten in aanmerking genomen om ervoor te zorgen dat onze gereedschapskisten de perfecte verpakkingsoplossing zijn en dat de eindklant een transportkoffer ontvangt met de hoogste kwaliteitsnormen en een zeer lange levensduur.

OPLOSSINGEN

Op basis van een standaardmodel uit ons grote assortiment, kunnen we de binnenvorm aanpassen aan uw product en uw bedrijfslogo aan de buitenkant bevestigen.

PRECISIE EN BESCHERMING

De dubbelwandige koffer biedt een bijzonder goede bescherming en door een hele precieze fixatie van uw kostbare producten kunnen deze veilig opgeslagen en vervoerd worden.

LAGE KOSTEN

Minimale investering in voor een uniek ontwerp

PRODUCT EN MERK

U bepaalt de kleur, vorm, accessoires en het logo-type, passend bij uw bedrijfsimago.

Zullen we beginnen?

U hoeft zich eigenlijk druk te maken om de verzending van uw product naar ons toe. Eventueel kunnen wij ook met een technische tekening (in .step, .dwg of . dxf formaat) aan de slag. Daarnaast kunt u ons ook van monsters voorzien zodat onze tekenafdeling alles uitwerkt.

Binnen twee weken zullen wij u een passende aanbieding toesturen.

Keuze interieur

Naast de polymeerfinish kunnen wij het interieur fabriceren uit hardschuim, plastic, hout, kurk of fluweel. Ook kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan scharnieren, kliksluitingen en inzetstukken.  De keuze is aan de klant.
Binnen één week voltooien wij het ontwerp volgens uw suggesties en presenteren wij u de laatste lay-out van het in- en exterieur. Ook presenteren wij dan een fotopresentatie van het geheel.

Keuze exterieur

Grote of kleine koffers. Recht, gebogen of ongebruikelijke vormen. Koffers voorzien van luchtcompartimenten of juist luchtdicht. Bijna alles is mogelijk met onze asymmetrische spuit-giettechnologie. Ook kunnen wij uw koffers in vele kleuren leveren al dan niet voorzien van uw logo, slogans, labels en decoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Snelheid door efficiëntie en innovatie

Binnen 12 weken na ontvangst van uw proefmodellen is het dan zover. Wij kunnen u gaan leveren. Doordat wij zeer efficiënt omgaan met tijd en materialen gedurende het gehele productieproces kunnen wij snel leveren. Daarnaast is de fabricage techniek vele malen efficiënter dan bijvoorbeeld injectie gespoten koffers. De materialen (polymeren) die wij gebruiken zijn 100 % recyclebaar waardoor het eindproduct ook nog eens milieuvriendelijk is.

Kortom: met TechnoPack blow moulded koffers krijgt u een schitterend eindproduct met een snelle levertijd. Bovendien is het prijstechnisch voordeliger dan andere productsoorten en krijgt u  een “groene” milieuvriendelijke koffer.

Neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden. Onze binnendienst staat u graag te woord.